Entrega i transport

Els productes s'envien a l'adreça que ens indiquis en el moment de fer la comanda.  

Es important que tinguis en conte que en cas de que l'adreça informada en el moment de fer la comanda sigui errónea, LES PARISINNES no se responsabilitzarà per les despeses d'enviament o altres pèrdues que puguis patir.

Proposem diferents opcions d'enviament per fer-te arribar la teva comanda més còmodament i adequada a les teves necessitats. 

Des de la cistella de la compra podràs seleccionar el tipus d'enviament que desitgis en funció de la zona i métode d'entrega que prefereixis, dins de les següents opcions: missatgeria MRW, o bé Correos . 

Termini d'enviament

Per entregues nacionals, el termini d'enviament és de 48 hores a partir de la recepció del pagament ( per MRW ) i de 48 a 72 hores ( Correos ) . No realitzem entregues els dissabtes, diumenges ni festius.

Si LES PARISINNES es troba en la imposibilitat d'enviar els productes contractats dins del termini indicat, seràs notificat d'aquesta circunstancia, i seràs informat del nou termini en que estaran disponibles. 

En aquest cas, tindràs la possibilitat de rescindir el contracte i demanar el reembols de l'import del producte si ja fos pagat. En tal cas, LES PARISINNES tornarà les quantitats pagades, al més aviat possible, com a màxim en un termini de 14 ( catorze ) dies naturals des de la petició del reembols, amb la mateixa forma de pagament triada. 

Si es detectés algún problema en el moment de l'entrega de la teva comanda (embalatge malmés,  que faltin productes o deteriorats ) ens ho hauràs d'indicar per escrit a l'albarà d'entrega del transportista, i contactar per telèfon amb el nostre departament d'Atenció al Client al número de telèfon (+034) 972 760155 o por e-mail a info@lesparisinnes.es dins de les primeras 24 hores sigüents a la recepció.

No s'admetrà cap devolució d'article malmès, reclamació de producte que falti si no s'ha comunicat dins el termini establert.  

Despeses d'entrega

Les despeses d'enviament no están incloses al preu dels productes i seran de 4€ ( Correos ) i 8€ ( MRW ) per entregues nacionals. Les despeses d'enviament a Canarias, Ceuta, Melilla i zones que no pertanyen a la Unió Aduanera Europa no incluen les despeses de costes (arancels) d'importació, que seran pagats en metal.lic al seu destí per el receptor de la mercaderia.